populiariausi
5 min skaitymas

2022 kilimų tendencijos

Art Rugs Gallery rankų darbo kilimų galerija siekdama inovacijų ir šiuolaikiškumo nuolat domisi ir vyraujančiomis tendencijomis interjero pasaulye. Tam, kad galėtume būti savo srities profesionalai ir padėti klientui išsirinkti jo namams labiausiai tinkantį kilimą, mes drąsiai galime pakonsultuoti ir einamais metais vyraujančiomis interjero namų tendencijomis.  Pirmiausia pastebime, kad spalvų pasirinkimas interjere tampa vis ryškesnis. Net JAV, kur visada buvo daugiausia dėmesio skiriama neutralioms tekstūroms, ryškumas šiais metais laimi. Visuomenėje manoma, kad tai gali būti natūrali reakcija į pandemijos niūrumą, noras išryškinti erdvę, kurioje praleidžiama itin daug laiko  ir kartu sukurti labiau unikalią savo namų erdvę. Panašu, kad žalia spalva 2022m. taps įtakinga interjero spalva, ne ką mažiau ir oranžinė. Tačiau panašu, kad kilimai šiais metais bus ne tik spalvingi savo spalvomis, bet ir įmantriais raštais!

Taip pat kasmet didėja susidomėjimas interjerų detalių, kartu ir kilimų, gamybos procesais. Daugiau dėmesio medžiagiškumui – žmonės vis labiau vertina natūralius pluoštus ir atsisako sintetinių. Dėl šios priežasties, Art Rugs Gallery vienas iš pagrindinių tikslų taip pat yra edukuoti visuomenę apie natūralaus rankų darbo privalumus lyginant su mašininiu sintetiniu kilimu.

Kartu su mintimi, kad klientai vis labiau nori daugiau sužinoti apie produktą ir jo tvarumą, kikvieno interjero produkto ir kolekcijos istorija tampa vis svarbesnė parduodant klientui. Ekspertai pastebi, kad personalizuoti ir su individualia istorija susieti produktai šiais metais kur kas labiau paklausūs. 

Tikime, kad nereikia pasinerti tik į trumpalaikes tendencijas, svarbiausia išlaikyti balansą tarp asmeninio stiliaus,  kokybės ir tendencingų elementų. 

Prenumeruokite naujienlaiškius
Prenumeruodami sutinkate su Privatumo Politika
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.